SKJORTKLÄNNINGEN – SÄSONGENS FASHION ELLER FAIL?

collagekakkbadcollagekallbadkuuussShirtdress from H&M 

HEJ på er kära ni! Hur har ni det?? Jag har haft en jättebra dag idag! På förmiddagen idag var det riktigt fint väder, så jag och da crew drog in till beachen och lade oss där. Så najs! Sedan drog molnen in, och vi gick istället ut en sväng vid kallbadhuset för att sedan käka pizza som förövrigt var gudomlig. Mer om den sen 😉 Ser ni förresten att jag har klippt mig?? Det var duktiga Emma som gjorde det på baksidan igår haha! Nåja. 

Det jag nu ska diskutera med er är skjortklänningen! Utan tvekan årets inneplagg. Eller vad tycker ni? Jag diggar den starkt, då den är sjukt bekväm och samtidigt fashion haha. Får dock lite sjukhusrock-vibbar? Men äsch. Älskar att den har fickor också! Alla klänningar med fickor har mig runt sitt lillfinger! Om nu klänningar har lillfingrar..? Perfekt hur som helst att dra på sig efter stranden. Allt som är blåvittrandigt kan inte slå fel i år, visst? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *