WEEKEND IN BÅSTAD – SNAPSHOTS

Här ovan ser vi ett axplock av alla de bilder som tagits de senaste dagarna! Mina babes <3 Passar på att blogga lite nu då dom andra ligger och snarkar lite brevid mig haha! Välbehövlig naptime. Har varit intensivt men roligt! Än är vi dessutom inte klara med denna weekend hehe. Ikväll väntar nämligen födelsedagsfirande och lite party 😉 

Under dessa dagar har vi hunnit med shopping och mys i Helsingborg, ätit glass och druckit öl i Torekov samt hängt på stranden i Båstad. Effektiv semester! Snart åker Emma och Sara hem igen och jag lämnas åter till mitt öde på jobbet. Men jag klagar inte! Har varit skönt med några dagar ledigt, men saknar att jobba lite. Say what? Trodde aldrig jag skulle säga det när det var som värst under herrveckan 😉 Vi hörs mer lite senare! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *