ALLA BLOGGARE ÄR DUMMA I HUVUDET…

collagtorekovvv

Hahah, tror inte ni också det? 😉 Ta rubriken med en nypa salt, då jag just kallade mig själv och en drös goda vänner för dumma i huvudet… Haha! Men allvarligt, lite sanning ligger det nog i mitt uttalande. Tror inte ni det? Jag menar, skriver man om sitt liv och sina tankar öppet på internet är det nog inte långt ifrån… Hahah! Har funderat många gånger på varför jag bloggar, men aldrig kommit fram till något svar. Bekräftelse kanske? Fast samtidigt inte. Först och främst tycker jag att det är roligt att dela med mig av bilder och tankar till er. Som en slags dagbok! Samtidigt som jag får utlopp för min kreativitet.

Varför jag säger att man som bloggare måste vara lite dum i huvudet är då jag på senare tid upptäckt baksidorna med att vara öppen på nätet. Allt kommer att finnas där för din chef, din crush och dina framtida barn att läsa! Är inte det lite läskigt? Allt man skriver kommer att tolkas och bedömas för att till sist skapa en bild av vem du är. Jag vet inte varför, men allt eftersom bloggen blivit större har jag blivit obekväm med att folk jag inte känner fritt kan döma mig… Hu! Problems, right? Men jag antar att det är det pris man får betala.

Jag hade gärna varit en av de personerna som inte uppdaterar alls på Facebook förutom att byta profilbild en gång i halvåret typ. Hade känts skönt på något sätt! Att få vara lite mystisk liksom 😉 Det kan jag ju inte säga att jag är nu direkt… Om folk vill veta vad jag har för mig är det bara att klicka in på bloggen och voila! Hela mitt liv finns där som en öppen bok. Dock handlar det faktiskt mest om att skapa och fabricera innehåll som du vet kommer att locka läsare eller vara intressant för dina läsare, och inte om vad som faktiskt händer i din vardag. Ta min rubrik som exempel! Hur många av er klickade in hit på grund av den..? 😉 Man får inte vara dum (hehe)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *