RÄDDNINGEN FÖR HÅR & HUD EFTER SOMMARENS SLITAGE – SOMMARFAVORITER

Vinn 5000:- med eleven.se  1. Hår olja | 2. Color refresh  | 3. Glow Tonic  | 4. Solkräm  | 5. UV hair protection

Efter en sommar fylld av sol och bad är det inte så konstigt att både huden och håret får ta lite stryk. Därför tänkte jag nu tipsa er som en del produkter som jag tycker motverkar detta slitage på bästa sätt! Bra va? Det är viktigt att man förebygger skador på både hud och hår, därför kan en bra solkräm och solskyddsfaktor vara bra att införskaffa. Solkrämen från Collistar som jag länkat ovan är både solkräm och hudvård i ett! Hur bra? Fullproppad med vitaminer och antioxidanter som är bra för din hud. Ett bra solskydd för håret är underskattat, då du kan undvika den torrhet och sprödhet som solens strålar lätt orsakar. Kan vara värt att testa!

Är skadan dock redan skedd finns det inte mycket att göra åt saken haha… Eller? 😉 Joho! En hårolja kan faktiskt göra underverk, så att införskaffa en bra sådan är absolut inte förgäves! Speciellt också om den luktar gott. Ett bra ansiktsvatten kan också underlätta för en aningen solbränd och torr hud.

Sist men inte minst ska jag skriva lite om det som räddat mig mest i sommar! Mitt blonda hår tenderar att väldigt lätt dra åt det gula hållet, någonting som jag absolut inte vill. Detta händer just framför allt på sommaren när man badar i saltvatten och klor samt ligger i solen. DÅ är Color refresh från Maria Nila verkligen räddaren i nöden! Man märker att många andra har kommit på samma knep, eftersom den är slut i typ alla butiker haha… Till sist fick jag ändå fatt i den, och om ni skyndar er ska den även finnas på lager på Eleven via länken ovan! Lycka till hörrni och var rädda om er själva, håret och huden resten av sommaren 😉

collagehårrr Räddaren i nöden för beach-svallet! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *