SLIPP SOMMARFÖRKYLNINGEN – BOOSTA DITT IMNUNFÖRSVAR MED EN FRUKTSALLAD!

Hur många har åkt på en sommarförkylning i år sträck upp en hand? Jag är sannerligen en av dom haha… Under någon vecka när det hade varit som mest på jobbet gick hela personalstyrkan och snorade! Om det var av ren utmattning eller om det var någon bacill som gick vet jag dock inte. Förra året var det likadat minns jag! Sommarförkylningen slår alltid till när det är som minst lägligt. Hur som helst är det väl aldrig fel att boosta sitt immunförsvar lite extra! Vad är då inte bättre än en fruktsallad? Finns inget enklare att svänga ihop snabbt en solig eftermiddag. Den ni ser ovan gjorde jag idag, och tänkte nu dela med mig av ”receptet”.

Eftersom det är en sallad kan man såklart slänga i lite vad man vill, men denna kombination tyckte jag blev ovanligt fräsch och god! Jag tog:

– Persika

– Äpple

– Banan

– Apelsin

– Granatäpple, torkade mullbär samt myntablad till garnering

Superenkelt, vitaminrikt och gott! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *