MATTA LÄPPAR ÄR UTE – NU ÄR DET GLOSS SOM GÄLLER!!

glossesglosses2

Alltså, på den senaste tiden har jag haft en grej för läppglans!! Gärna med så mycket sparkels och glitter i som möjligt 😉 På första bilden ser ni ett gäng som jag köpt på h&m i lite olika prisklasser. Allt från 14 till 79 kr! Gillar verkligen butter glosset från NYX, det är min everyday look! Sedan här om dagen kunde jag inte låta bli att beställa skönheterna på nedre bilden hehe. Två jätteglittriga läppglans från NYX Aqua Luxe kollektion! Love them! Hela läpparna blir som en gnistrande diamant med dem på. Hångla någon? 😉 Skämt åsido, det gäller att inte ha på dessa en kväll då man tänkt haffa! Om man inte avsiktligt vill smeta in sin partners ansikte med glitter vill säga…

Jag och min vän Vickan kom igår att prata om just grejen med glosses, och kom fram till att vi gillar det. Betyder det att trenden med matta läppar är över?? Hoppas inte det, då jag har en helt gäng matta läppfärger jag inte hunnit använda än haha… Oh well! Jag kan bara konstatera att mina läppar den närmaste framöver kommer glänsa och gnistra i sommarsolens sista strålar i alla fall. The more sparkels the better! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *