HOW TO ADULT – JÄMFÖR LÅN OCH FÖRSÄKRINGAR PÅ ZMARTA

howtoadult

Hej vänner! Minns ni igår när jag berättade hur jag låg på gräsmattan och betalade räkningar och försökte ta tag i mitt liv? Jag har fortsatt i samma anda idag och börjat kolla på det här med försäkringar… Det är inte lätt när man är någonstans mellan ungdom och vuxen och ska försöka få allt att gå ihop! Flytta hemifrån, skaffa hemförsäkring, låna pengar till lägenhet eller skaffa reseförsäkring om du ska ut och resa. Allt ovanstående är någonting jag och många av mina vänner går igenom just nu. Diskuterade till exempel reseförsäkringar igår med en av mina vänner som ska åka till Australien i höst! Kände mig genast 20 år äldre haha, men det är faktiskt viktigare än vad man tror. Vad gör man liksom när man står där när det gäller och inte har någon försänkring?

Men vilken försäkring ska man välja då? Jag har hittat en sida som heter Zmarta.se där du kan jämföra lån och försäkringar för att sedan i godan ro kunna välja vilken som passar dig bäst. Zmart va? (hehe) Men allvarligt talat så kan det faktiskt vara en bra hjälp, speciellt om du precis som jag är påväg att ta dina första steg ut i vuxenvärlden.

En annan rolig grej jag hittade när jag surfade runt på deras hemsida var ett gäng barometrar! Jag fastnade för en som kallades ”sommarstadsindex”, där du kan se hur mycket valuta du får för dina pengar i Sveriges sommarstäder! Båstad finns med såklart, och är som ni kanske kan gissa min självklara favorit. Dock kan Båstad klassas till en av de dyrare sommarstäderna, men det var ingen överraskning kanske… Inte för mig som bor här i alla fall! Men man har väl sina budget-knep som local 😉 Speciellt om man är personal och får personalrabatt i princip överallt hehe… Hitta barometern HÄR.

Men hörrni, står du där inför hösten och undrar lite how to adult så kan Zmarta.se vara värt att kolla in. Jämför lån och försäkringar på Zmarta här. 

Inlägget är i samarbete med Zmarta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *