SOMMARENS LOOKS – FAVS

sommarlooks

Tjo babes! Här ser ni ett axplock av sommarens outfits som jag har rockat vid olika tillfällen! Inget avancerat, men jag gillar det. Vilken är er favorit? Jag älskar lätta klänningar som bara är att slänga på sig, och vips har du hela outfiten fixad! Styla bara med en cool frisyr, ett fräsigt halsband eller helt enkelt ett stort leende 😉

Känns lite vemodigt att gå mot höst och snart behöva ha lager på lager igen, håller ni inte med? Men än så länge lyser kylan med sin frånvaro, även fast det har blåst som asstingen här hela dagen idag haha! Oh well. Nedan jag har hittat lite fler klänningar till er att kolla in i samma stil som de ovan, än är sommaren faktiskt  inte riktigt slut! Har du till exempel hittat klänningen till kräftskivan än eller till den där ”hejdå vi ses nästa sommar”-festen? Do it nooow! 

1. HÄR / 2. HÄR/ 3. HÄR

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *