SUPERTRENDEN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA? – THE SATIN DRESS

satin.001

satin2.0011. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR

Ja, det verkar som att trenden med plagg i siden och satin är här för att stanna! Minns ni för ett tag sedan när jag skrev om att Kylie Jenner bar en klänning som såg ut som ett nattlinne? Genast beställde jag en liknande klänning, och efter hand verkar halva Sverige ha gjort ungefär likadant… 😉 Inte mig emot, jag älskar detta! Silkeslent material, och helst i puderrosa eller champagneliknande färger.

Samlat några av mina favoritplagg ovan som ni ser! Verkligen så enkla att bära och piffa till med en fräsig clutch och ett par klackar 😉 Det enda jag är lite orolig för är att det kommer att bli uttjatat… Ungefär som det här med chokers! Okej, det är snyggt men ALLA har det just nu (inklusive jag själv hehe..). I slutändan handlar det dock om vad du tycker är snyggt och vill bära såklart! Sedan så är det också en ganska tidlös look, kolla bara på Marilyn Monroe.

Gillar ni trenden? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *