LUNCHTIPS FÖR ER SOM INTE GILLAR ATT LAGA MAT!

IMG_0929

Hej på er och god eftermiddag!! Hur mår ni? Denna bild som ni ser ovan är från igår när jag kunde sitta på altanen och äta min fantastiska lunchmacka! Det kan jag inte idag, då regnet i det närmaste öser ner utanför fönstret… Uäh! Aningen deprimerade. MEN! Tillbaka till min lunch hehe. Ser ni hur gott det ser ut?? Nu när jag inte jobbar och käkar på jobbet längre krävs det således att jag måste laga mat själv här hemma. Ni som känner mig vet att matlagning inte direkt är min favoritsyssla, utan mest ett nödvändigt ont… Jag kommer då aldrig att bli någon riktig housewife, sorry! 

Men min räddning för att få i mig alla delar från kostcirkeln och därmed slippa riskera näringsbrist är denna fantastiska äggsmörgås med halloumi och avokado! Vill ni veta hur man gör den?? Vilken tur att jag ska berätta det för er då 😉

Du behöver:

  • Helst ett grovt bröd (ljust funkar, men nu ska vi vara nyttiga här!)
  • Halloumi! Eller ”grillost” som det kallas ibland i matbutikerna
  • Ägg
  • Avokado

Stek brödskivan i stekpannan i lite olja eller smör så den blir lätt rostad och god. Stek sedan på halloumin och ägget och placera på smörgåsen. Skiva till sist avokadon och lägg ovanpå. Jag hade även lite hemodlade tomater till. Ju mer grönsaker desto bättre! 😉 Lite nyttigt i alla fall, och snabbt att fixa till. Hope u like it! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *