LEVI’S VINTAGE GÅR ALDRIG UR TIDEN

levississslevisss

Finns det någonting mer tidlöst än de klassiska Levi’s shortsen? Såklart det finns, men det är inte poängen här 😉 Dessa shorts är hur som helst nästan ett måste i alla tjejers garderob och passar till det mesta. Jag vill nästan säga att de är som ett andra par trosor precis som Converse ibland beskrivs som ett andra par strumpor, men jag vet inte riktigt om det blev en så bra liknelse haha… Dessa köpte jag hur som helst på Urban Outfitters i USA för fem dollar. Vilket kap va? Haft så mycket bra användning av dessa!

De är perfekt om man ska ut och resa, då de passar både på stranden och shoppingärenden på stan. Och vet ni?? Jag ska faktiskt ut och resa inom kort, men destinationen är än så länge hemlig 😉 Spännande va? Berättar mer om det lite längre fram. Stay tuned! Ska ni också ut och resa i höst? Då kanske ett par vintage Levi’s shorts skulle vara på sin plats! Vilken tur då att IMSO har ett gäng godingar på lager. Kolla nedan!

Skärmavbild 2016-08-12 kl. 16.02.48

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *