VAD SOM HÄNDER I TROSA STANNAR I TROSA..?


Haha, eller? 😉 Idag har jag alltså varit i världens ände, Trosa! Ordvitsarna om denna stad tar aldrig slut haha… Vem döper ens en stad till Trosa?? Eller döper underkläder efter en stad? Vad kom först liksom? Så många frågor… Hur som helst! Mötte upp min kära vän Mathias som jag pluggade med i USA. Kul! När vi hänger händer det alltid oväntade och spännande saker 😉 Leka inte-nudda-mark tillsammans med småungarna på lekplatsen var utan tvekan en av dagens höjdpunkter! Så var även fikat på bilden hehe, mums.

Hade aldrig varit i Trosa innan, så det var en givande utflykt denna dag bjöd på. Är just nu hos min farmor i Södertälje och ska hänga här ett par dagar till. Åkte upp till Stockholmstrakten i början av veckan pga. hade resttenta i skolan hehe… Ska på nya äventyr i morgon, så stay tuned då! Godnatt fina ni! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *