HUR SKA MAN EGENTLIGEN UTTALA ACAI BOWL??

acai1

Hur uttalar man egentligen denna fantastiska skål fullproppad med nyttigheter? Var och åt inspolunch här om dagen på ett ställe som jag visste hade acai bowls, och skulle således beställa en. När jag uttalande acai med k fick jag en något irriterad blick från kassören som sedan sade: ”jasså du menar en ASAI BOWL??” Hehe ups…

Det uttalas alltså asai. Mysko! Den var hur som helst jättegod. Hett tips alltså! Stället vi gick till hette Green Smile och låg i Vasastan. Har ni vägarna förbi tycker jag absolut att ni ska svänga in där. 

Ber om ursäkt för den bristande uppdateringen de senaste dagarna, är som sagt på resande fot litegrann. Idag har jag varit på Tom Tits i Södertälje med min lillasyster haha, och nu är jag påväg in mot Stockholm igen för att möta upp min kära vän Linda som är i stan! Vi hörs med fler inlägg senare vänner <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *