MOT NYA ÄVENTYR! – JAG SKA TILL POLEN??

Yooo! Här står jag och posar i orten hahah 😉 Bad pappa att ta en fräsig bild, varpå han sade ”visst, jag vet hur man gör det här nu”. Haha, han börjar lära sig! Ser ni förresten hur trött jag är? Har verkligen varit fullt upp de senaste dagarna, och värre ska det bli…

Efter att ha bott hos farmor i Södertälje några dagar bär det nu ner mot Skåne igen och därefter vidare tiiiillll… POLEN! Hahah, ska alltså på personalresa med mitt sommarjobb och känner att detta kan gå precis hur som helst. Vi fick reda på vart vi skulle för ett par dagar sedan, och nu är det alltså dags för avfärd från Båstad senare i eftermiddag. Spännande, eller hur?

Antar att jag kommer uppdatera mer på snap än här, så vill ni följa mig där heter jag Lowang 😉 Hörs senare amigos!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *