FRAMME PÅ ”POLENS RIVIERA” EFTER 12 TIMMARS BÅTFÄRD

Sopot1 sopot3

HEJ hörrni!! Alltså jösses, vilket dygn det har varit…. Senast vi hördes känns som en evighet sedan haha. Som ni vet är jag just nu på personalresa i Polen! Tänkte nu uppdatera er lite om läget så ni vet att jag lever 😉 Efter att jag uppdaterade sist kom jag fram med tåget från Södertälje till Båstad, och där satte vi oss på en buss till Karlskrona. Bara bussresan var ju ett äventyr i sig. Iklädda SunTrip t-shirts och solhattar kom hela personalstyrkan till sist ombord på den båt som skulle ta oss till Gdansk, tror det stavas så? Måste varit en oroväckande syn för den stakars personalen på färjan att se drygt 50 överförfriskade ungdomar rusa ombord haha… Båtresan varade i hela tolv timmar, vilket gjorde att vi nästan fick en liten mini-weekend ombord. Blev middag och sen fäzt. Massor med fäzt… Är ett under att ingen trillade överbord! Hann nästan precis somna innan kaptenen ropade ut i högtalarna att vi snart var framme hehe…

Väl framme i Gdansk satte vi oss på ännu en buss som tog oss till Sopot, vilket är där vi nu befinner oss. Detta är tydligen vad som brukar kallas för Polens riviera? Fint är det i alla fall! Trötta men glada har vi idag hängt på stranden, ätit lunch och utforskat området vi just nu befinner oss i. När jag skriver detta är vi tillbaka på hotellrummet för lite välbehövd vila hahah. Fick en liten dipp i humöret där på grund av bristande energi… Men efter en dusch och en liten powernap ska allt vara i sin ordning igen! Börjar redan tagga inför kvällens äventyr, men dom får ni höra mer om i morgon… Kanske 😉

PUSS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *