HAR ALDRIG VARIT MED OM NÅGONTING LIKNANDE FÖRUT!

Denna resa liknar sannerligen ingenting jag varit med om tidigare. Är lite som att vara med i en säsong av Paradise Hotel, Polen edition. Kan ni tänka er? Haha nej förresten, försök inte tänka er… 😉 Har massor av bilder på kameran från galamiddagen igår, men just nu får ni nöja er med denna bild på min lunch idag haha! En våffla med endast hallon? Svårt att veta vad man beställer när det inte finns några skyltar på engelska. Nåja! Jag är glad och nöjd ändå.

Sitter just nu med kockarna på stranden och dricker iste. Kockarna dricker dock inte iste, utan en hel massa daquaris. Detta var viktigt att poängtera tydligen då de inte ville framstå som mesar i min kändisblogg 😉 Ikväll går båten tillbaka till Sverige igen, så passar på att hänga på stranden idag och få lite färg! Därav har jag inte så stor tillgång till internet för tillfället som ni kanske förstår. Använder just nu 3G för att kunna uppdatera haha, får väl se vad månadens mobilräkning hamnar på… Vi hörs senare fina ni!

PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *