ERSÄTTER MIN GAMLA TELEFON MED EN NYSLÄPPT SKÖNHET FRÅN HUAWEI

honor1 honor2

Hej på er! Titta vad jag hämtade ut på posten idag! Jag har fått äran att testa denna mobiltelefon från Honor som är ett varumärke från Huawei. Ni vet Huawei som gör supermobiltelefoner som utmanat andra varumärken i både pris och kvalitet? Detta är i alla fall vad jag har hört ryktesvägar, så ska bli spännande att se om det stämmer nu. Huaweis varumärke Honor har alltså släppt denna skönhet som ni kan läsa mer om HÄR. Tycker till att börja med att telefonen är riktigt snygg, visst?

Att den är snygg är dock inte det bästa. Det bästa är nämligen några av de features som utmärker denna telefon! Jag älskar kameran till exempel. Med 12MP kameran med dubbla linser på baksidan och 8MP-kameran på framsidan blir bilderna faktiskt riktigt bra. Perfekt för oss bloggare, right? Kanske slipper släpa med systemkameran överallt i fortsättningen alltså 😉 Med en RGB och en monokrom sensor fångar kameran upp mer ljus, färg, detaljer samt levererar en bättre bildkvalitet helt enkelt. Grymt!

En annan bra sak sak är batteritiden tydligen ska vara amazing och räcka forever. Min nuvarande telefon laddar ur på ett par timmar när jag använder den flitigt, även som strömsparläge är på. Så irriterande! Detta problem lovar dock Huawei att man ska slippa med deras nya telefon. Mobilen har nämligen ett 3000mAh batteri, vilket betyder att du basically behöver ladda telefonen i endast 10 minuter och sedan är du good to go för ett två-timmars telefonsamtal till exempel. Låter nästan för bra för att vara sant!

Ska bli riktigt spännande att se om denna telefon lever upp till mina förväntningar 😉 Än så länge känns det i alla fall bra! Är detta en telefon ni skulle kunna tänka er att prova?

I samarbete med Huawei

1 reaktion på “ERSÄTTER MIN GAMLA TELEFON MED EN NYSLÄPPT SKÖNHET FRÅN HUAWEI”

  • Fanny skriver:

    Blir intressant att se bilderna du tar med den. Har själv en mobil från huawei och jag tycker det mesta är bra med den förutom just kameran. Speciellt kameran där fram, man får ett annat utseende med kameran om än man tar bort ”försköningen”. Älskar designen på den där telefonen, hur snygg som helst!

    Kram Fanny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *