NÄR DET ÄR DAGS ATT TA TAG I LIVET

sleep

God morgoooon! Hoppas att ni mår bra! Jag mår tack och lov lite bättre idag faktiskt. Har spenderat de senaste dagarna som på  bilden ovan och nu klättrar jag snart på väggarna alltså. Det är så tråkigt att vara sjuk! Igår kväll mådde jag dock lite bättre och tvingade ut mig på en promenad haha… Dålig start på hösten det här!

Nu mår jag hur som helst bättre igen. Har precis klivit upp ur sängen, duschat och smällt i mig en rejäl frukost. Nu är jag redo för dagens åtaganden! Ska strax springa utanför dörren, men först tänkte jag sitta och tänka över vad jag måste ta tag i egentligen haha. Har skjutit upp alldeles för mycket alldeles för länge! Nåja… Går allt som planerat så hörs vi lite senare idag i alla fall 🙂

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *