SOMEWHERE IN STOCKHOLM

collagestationencollagestationen2collagestatiooncollagestatioon2

Jacka Chiquelle // Jeans Nelly // Top Second hand i Chicago // Halsband Skosnöre… // Armband HÄR

Heej på er! Nu är jag äntligen på banan igen. Sprang iväg och fotade dagens outfit lite snabbt mellan alla åtaganden! Enkel, stylish och bekväm. Dock har jag lite panik, då mina resväskor hit till Stockholm inte alls rymde så mycket kläder som jag hade velat ha med mig… Hur ska jag då kunna freestyla med mina outfits haha? 😉 Nåja, får ta en vända ner till Skåne snart igen och hämta upp resten. Problems!

Bilderna är tagna vid en gammal nedlagd tågstation som ligger här på Gärdet. Visste ni att den fanns? Tycker den är lite cool. Lite som ett spökslott! Måste öva lite på mina poser ser jag, är lite ringrostig på den fronten efter sommaren haha 😉 Men visst blev bilderna coola ändå? Älskar armbandet, ska skriva mer om det i ett annat inlägg!

Nu hörrni ska jag springa iväg och handla lite. Måste ju laga middag här så småning om. Av någon anledning blev jag hemskt sugen på bulgur..? Hörs senare!

KRAM

1 reaktion på “SOMEWHERE IN STOCKHOLM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *