GÖR SOM BLOGGARNA – FÅ ETT GRATIS SMYCKE OCH SKRIV OM DET

Hej på er! Har just kommit hem från skolan och ett möte på stan. Spännande va? Hoppas på att det ger resultat. Sitter just nu och äter lite mat på balkongen innan jag måste springa iväg igen och passar på att blogga lite! Fortsätt läsa för ett grymt tips.

Det är många som frågar mig om jag blir sponsrad med saker och ting, och visst blir jag det ibland. Det kan vara allt från företag som skickar hem grejer random från att jag faktiskt får betalt för att testa och skriva om en produkt. Det ligger enorm tyngd hos bloggare i marknadsföringssyfte, och allt fler företag börjar förstå detta nu.

Har man inte en stor blogg eller instagram då? Vad gör man då? Jo, jag tänkte faktiskt tipsa er om en riktigt bra grej. Min bloggkollega Emilia samarbetar med ett företag just nu som ger bort gratis smycken i utbyte mot att du lägger upp en bild på instagram. Det spelar inte heller någon roll hur många följare du har!! Tycker detta är en jättebra grej. Gå in på hennes blogg för att läsa mer!

PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *