HELT PLÖTSLIGT ÄR DET BARA TOMT…

En stor del av min blogg den här sommaren har onekligen kretsat kring mitt jobb. Har ni kikat in här regelbundet är jag säker på att detta inte undgått någon! Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har haft så mycket liv utanför jobbet den här sommaren, och detta tror jag att alla som någon gång har haft ett sommarjobb kan relatera till. Dock så är det så mycket kul som har hänt i mitt liv tack vare jobbet. Har haft så otroligt kul och träffat så många fantastiska människor! Allt har gått i ett fram tills nu, då jag har börjat inse att det faktiskt är över. Sommaren är slut!

What, hur gick det till? Känns som det var igår jag jobbade min första dag och undrade hur i all världen jag skulle klara av att jobba hela sommaren. Och vips sitter jag här i Stockholm igen som om ingenting hänt! Utan att bli allt för blödig ville jag helt enkelt bara tacka för i sommar. Både till kollegor, gäster och vänner som förgyllt den! Hoppas att det är några av er som kommer att fortsätta kika in här ibland 😉

Ska berätta om en riktig tabbe jag gjorde i början av sommaren apropå det hahah… Som ni kanske vet finns det ett helt gäng blogg-grupper på Facebook där man kan länka sin blogg? Jag brukar göra detta lite per automatik, och så gjorde jag även tidigare i somras när jag hade lagt upp ett inlägg. Vad jag inte såg var då att jag även länkade min blogg i jobbets personalgrupp av misstag!!! PINSAMT! Trodde således att alla mina kollegor skulle tro att jag var smått dum i huvudet och led av hybris haha… Hoppas på att jag motbevisat detta under sommaren! Men nu vet ni 😉 Lite hybris tror jag nog dock att jag har faktiskt… Men må så vara hehe.

Papas, Pepes Bodega och Båstad har helt klart gjort sommaren 2016 värd att minnas. Tack som bara den för det <3  

PEPESPRESA2016

Vill ni se en video från sommaren, klicka HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *