NIVEA AFTER SHAVE BALM SOM PRIMER? – JAG LUKTAR MAN

nivea1 nivea2Nivea After Shave Balm HÄR

Jaa hörrni! Här ser min alltså mitt senaste inköp samt mig själv som försöker få till någon slags säljande pose för att framhäva denna fantastiska produkt! Haha… Suddig blev bilden också, men det kan inte hjälpas när man har bråttom. Detta är ju hur som helst den senaste flugan inom skönhet, och kände att jag var tvungen att prova själv. Youtbern NikkiTutorials var först med att berätta hur bra denna produkt fungerar som primer, och sedan exploderade youtube och nu är den överallt…

Själv köpte jag min på IcaKvantum för 56 kr haha. Betydligt billigare än en vanlig primer alltså! Planen är att jag ska testa denna under dagen för att avgöra hur den fungerar egentligen. Det första jag märker nu är att jag luktar man. Mmm! Nåja, må så vara. Har man ingen egen får man väl se till att lukta som en karl åtminstone 😉 Ska bli ytterst spännande detta! Har ni provat denna? Berätta gärna i så fall hur ni tyckte att den fungerade!

Nu måste jag springa! Vi hörs lite senare <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *