BEKÄNNELSER – VILL DU HÄNGA MED MIG BÖR DU VETA DETTA

–  Jag är en sucker for adrenalin. Vissa får adrenalinkickar av att hoppa fallskärm, medan jag får det av en riktigt bra utekväll. Ni vet de kvällarna när hela ens quad är on point och man kör all in? Finns inget tillfälle då jag mår så bra som när jag är omgiven av mina vänner och dansar. På krogen är jag alltså den typen som står på dansgolvet till stängning hellre än hänger i baren. Älskar när ens favoritlåt kommer på i högtalarna, basen droppas och alla runt omkring en bara går loco. Då mår jag bra! Lowkey en liten partypingla alltså 😉 Eller kanske inte så lowkey förresten..?

collagebekännelser

– Jag vill inte bo i Sverige när jag blir stor (större). Vem vill det säg? Jag fasar just nu för mörkrets inbrott i vardagen. Vet inte riktigt hur jag ska klara av en kall och mörk vinter i Sverige till! Kommer ju bli galen..? Snart blir det dags att gå till apoteket och handla upp hela deras lager av D-vitamin… Idealsituationen hade varit att få bo i Kalifornien, men vi får se vart vindarna bär så småning om. Någon Amerikan som vill gifta sig och ge mig ett greencard..? Skämt åsido. (Eller?) Nåja, vill bo någonstans där det finns palmer i alla fall. Franska rivieran hade också funkat liksom 😉

collagebekännelserr

– Jag är väldigt osäker på min näsa. Gillar den inte alls! Tycker den är för spetsig och tar upp för mycket fokus i ansiktet. Dock vet jag inte om jag skulle vilja operera den heller faktiskt. Det är ju liksom min näsa och gör mig till den jag är! På grund av min näsa undviker jag dock oftast att bli fotograferad i profil… Så har det varit ända sedan i högstadiet någon gång! Då växte min kropp lite huller om buller och resten av ansiktet hängde riktigt med haha… Nu har det dock jämnat ut sig, så får jag inget infall så tänker jag faktiskt låta näsan vara som den är. Den gör mig till mig!

collagebekännelserrrrr

– Önskar i hemlighet att jag var lite mer tuff och ”orten” om ni förstår vad jag menar hahah..? Önskar jag kunde rocka den stilen och verkligen se badass ut liksom! Nu ser jag mest ut som en modebloggerska som ska försöka vara lite cool och misslyckas… Vilket är typ exakt vad som försegår på bilderna nedan HAHA! Dock är jag ju trots allt uppvuxen i Södertälje, så svårt borde det ju inte vara..? 😉

collagebekännelserrrrree

Var det någonting ni blev förvånade över? Probably not… 😉

Borde jag ta ut svängarna lite mer nästa gång jag kör bekännelser, eller bör jag rent av ha en frågestund?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *