4 SAKER ALLA SOM ANVÄNDER TINDER BÖR VETA

– Det är du som bestämmer. Är du ute efter att hitta den stora kärleken eller bara lära känna nya personer? Det är upp till dig. Du kan swipa höger på alla, några eller ingen. You got the power! Viktigt att komma ihåg är också att en matchning inte kräver en konversation. Vill du inte svara? Skit it! Vill du däremot svara och kanske rent av mötas upp för en dejt? Go for it 😉

– Det är okej att känna! För liksom, hur frustrerande är det inte när snyggingen man skrivit med i flera dagar helt plötsligt slutar svara? Denne har för övrigt ingen plikt att svara dig, men nog känns det lite ändå. Och det är okej! Hur kan en person verka fett på ena dagen för att nästa dag vara helt off? Ännu värre är det dock när du ser att personen du spanat in och kanske rent av varit på dejt med uppdaterar sin profil. Helt plötsligt finns det nya bilder och en ny bio som indikerar att din snygging är på jakt efter nya matchningar (alltså inte dig…). Ouch!

– Du kan sluta när du vill. Yep! Du kan när som helst ta bort appen och ge upp hoppet om en tinderromans. Superlikes och netflix n’ chill i all ära, men någon gång får det vara bra alltså. För kom igen, detta är förmodligen inte i det forum vilket du kommer hitta din framtida partner som du gifter dig med. Eller?

– Du kommer att bli bedömd efter din profil. Lika trist som det är sant: tinder är en ytlig plats. Hur många matchningar hade du i sanningens namn fått om du hade haft vad du ser i kameran när du öppnar snapchat som profilbild? Funderar starkt på att testa tho 😉 En clever bio är däremot aldrig fel! Simple men catchy är att rekommendera. Nedan ser ni ett exempel på hur det kan se ut, ni får gärna sno den om ni vill hehe 😉

Tindra lugnt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *