ACAI BEAUTY SMOOTHIE – BOOSTA KROPPEN INIFRÅN!

BEAUTYSMOOTHIE beautysmoothie2

God middag kära ni! Hoppas ni mår bra. Ovan ser ni dagens brunch haha, visst ser det gott ut? Vilken tur då att jag strax ska ge er receptet 😉 Minns ni när jag brukade köra ”smoothie sunday” nästan vare söndag och tipsa er om bra smoothierecept? Well, eftersom det var så länge sedan nu tänkte jag tipsa er om en riktig lyxsmoothie, nämligen the acai beauty smoothie! Denna smoothie innehåller massor med nyttigheter som kommer att ge dig en boost inifrån och ut. För vi alla vet väl att skönhet kommer från insidan, eller hur?

Du behöver:

½ kopp blåbär

½ kopp jordgubbar

200 ml nu3 kokosvatten

1 tesked nu3 acai-pulver

1 tesked nu3 chiafrön

Isbitar

Gör såhär:

Mixa dina ingredienser väl i en mixer. Ett hett tips är också att byta ut kokosvattnet mot mandelmjölk när du känner för en krämigare konsistens. Mandelmjölk i smoothies fungerar alltid. Är dina bär du använder frysta kan du även med fördel skippa isbitarna. Perfekt att njuta av en solig förmiddag på balkongen!

Men vart får man tag på ingredienser som kokosvatten och acai-pulver då? Mitt tips är att kolla in nu3! De har massor med hälsoprodukter. Allt du behöver för en hälsosam livsstil helt enkelt. Receptet på smoothien hittar ni även HÄR. Lycka till och smoothie away!

Förresten, kan ni hitta mig någonstans i bilderna ovan haha..? 😉 Inspofotografen går all in!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *