ÄR CHOKERS TRENDIGT ELLER TRASHIGT? – DETAILS

collagedetailscollagedetaiiilscollagedetaillsssssmarrakech

Hej vänner, hoppas att ni mår bra! Hade egentligen tänkt lägga upp dessa bilder igår, men på grund av tekniska problem med bloggen får ni se dem idag istället! Detaljer kan sannerligen göra en hel outfit, eller hur? Var inne på H&M här om dagen och kunde inte motstå att köpa med mig halsbandet med enhörningen haha! Men då kommer vi till den stora frågan. Vad tycker vi om choker-halsband egentligen? Denna trend har minst sagt exploderat den senaste tiden. Jag ska vara ärlig och säga att jag i början tyckte det var ganska fult. Kände mig mest som 6-åriga jag igen när jag klädde ut mig till spicegirls på 90-talet…

Men ja, jag har under sommaren rockat chokers under ett flertal utekvällar och tillställningar. Än så länge tycker jag inte att trenden är uttjatad, även fast man knappt kan gå utanför dörren utan att se en choker theese days haha… Ju fler som använder det desto mindre ”coolt” blir det ju liksom. Oh well, jag kommer nog att fortsätta använda dessa små svarta karate-bälten om halsen ett tag till 😉 Vad tycker ni? 

Har ni förresten sett mitt fantastiska skal från idealofsweden? Älskar det! Modellen heter Marrakech och ni hittar det HÄR.

1 reaktion på “ÄR CHOKERS TRENDIGT ELLER TRASHIGT? – DETAILS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *