PAUSA STUDIERNA FÖR ATT VARA MED I EN DOKUSÅPA? 

Dagens outfit

Hej på er och godkväll! Nu är jag äntligen hemma efter att ha sprungit runt på stan hela dagen. Måste först och främst berätta hur klantig jag är haha… Batteriet på min kamera höll på att ta slut, varav jag skulle ladda den. Tror ni inte att jag har lämnat kvar kameraladdaren i Båstad? Klantigt haha! Har beställt en ny billig laddare att ha så länge tills jag kommer ner till Skåne igen, men innan den har hunnit komma får ni nöja er med mobilbilder… Segt. Oh well!

Nu till ämnet. Jag hade sett fram emot hela dagen att komma hem, äta lite middag och få gosa ner mig i sängen framför ett avsnitt av Paradise Hotel. MEN det sänds tydligen inte på onsdagar längre?? Nähe? Skandal. Hur ska jag överleva fem dagar utan PH? Haha som ni hör är jag ett hängivet Paradise Hotel fan. Men jag kom att tänka på en sak. Vad gör deltagarna till vardags? Jag menar, de måste ju ha jobb och studier att sköta när de inte är på ett lyxhotell i Mexico? Jag vet inte om jag hade tyckt att det var värt att pausa mina studier för att vara med i en dokusåpa faktiskt. Fast, hade Paradise Hotel ringt och bönat och bett hade jag kanske övervägt det… 😉

Hade ni sagt upp er från jobbet eller pausat studierna för att göra någonting liknande? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *