GRYM RABATTKOD TILL NA-KD!

1. Kappa HÄR / 2. Klänning HÄR / 3. Tröja HÄR / 4. Jacka HÄR / 5. Tröja HÄR / 6. Kappa HÄR / 7. Kjol HÄR / 8. Bomberjacka HÄR / 9. Byxor HÄR

Hej kära ni! Ville bara kika in och tipsa er om att NA-KD.com just nu har 20% rabatt på hela sitt sortiment om du använder koden ADVIRAL20. Perfekt om du vill uppdatera garderoben lite inför hösten, men också spara in 20% på din order. Rabattkoden gäller under hela september! Ovan ser ni några snygga, nya plagg som har kommit in till NA-KD, så himla snygga grejer! (Rabattkoden gäller dock ej rea).

Hoppas att ni har en bra dag hur som helst. Jag sitter just nu i skolan, så vi får höras mer senare. Har riktigt mycket att göra idag, låg och var helt stressad igår innan jag skulle sova haha… Nu har terminen dragit igång på riktigt hörrni! Checkar in med er lite senare <3

PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *