BUDGETSMINK = DÅLIGT SMINK??

budgetsmink

Här ovan ser vi mina senaste nytillskott i sminkväskan. Lite läppglans från Victoria’s Secret (ni vet ju hur galen jag är i läppglans), sminkborstar samt en ögonskuggspalett från w7. Den liknar lite paletten från Naked, fast i en budgetversion skulle man kunna säga. Sett en hel del youtubers som testat den och givit den klart godkänt, så why not tänkte jag. Tycker färgerna är jättefina! Bara för att någonting är billigt behöver det ju inte vara dåligt, eller hur? Värt att testa i alla fall.

Jag är inget proffs på smink what so ever, sminkar mig kanske max tre dagar i vekan… Därför tycker jag inte att det känns värt för mig att köpa svindyra skönhetsprodukter. Förstår ni hur jag tänker? Det spelar ingen roll hur bra och dyra produkter man har, är man kasst på att sminka sig (som mig haha) spelar det ju ändå ingen roll. Tänker därför att jag testar mig fram med lite billigare grejer först för att utveckla mina skillz så att säga 😉 Dagens ungdomar är ju sjukt mycket duktigare på att sminka sig nuförtiden än vad jag var när jag började använda smink… Sad. Fick apropå det förfrågan om att göra en sminkvideo för en tid sedan haha! Skulle ju kunna bli sjukt spännande, eller vad säger ni? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *