MY NEW GLASSES – ”INSTAGRAMGLASÖGONEN”

glassessssglaaasseseglassesNi hittar dem HÄR

Här har vi dem!! Mina nya älsklings-solglasögon. Har sett dem florera på instagram hela sommaren. Vem har kunnat missa dem liksom? När jag således hittade dem på JFR var jag tvungen att klicka hem dem för att de ska få äran blockera höstens sista solstrålar från att irritera mina ögon 😉

Här får ni även en sneak peek på dagens outfit! Älskar tröjan jag har på mig, kan ni gissa vart den är ifrån? Lägger upp bilder på hela min outfit i morgon tänkte jag, så ni får fram tills dess på er att fundera 😉 Har en favoritaffär som jag brukar gå till nämligen som brukar ha oväntat snygga saker, vet att jag har skrivit om detta på bloggen förut haha.

Idag är det som bekant fredag. Har ni några roliga planer? Själv får jag se om det blir hemmahäng eller äventyr. Who knows? 😉 Vi hörs i morgon finisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *