ABOUT A YEAR AGO

favorit-bikinin

Hej på er och god morgon! (Tekniskt sett är det faktiskt fortfarande morgon då klockan är 11.43 när jag skriver detta hehe..) Denna bild som ni ser ovan kom upp i mitt Facebookflöde i morse i funktionen ”minnen” ni vet? Insåg då att det var ett år sedan jag skrev blogginlägget som bilden tillhör. Var så glad över min nya Triangl bikini haha! Den har använts flitigt och är fortfarande min favorit faktiskt. Hur som helst! Minns att detta var precis när jag hade kommit igång ordentligt med bloggandet. Jag har alltså bloggat ”på riktigt” i ett år?? Jösses vad snabbt tiden går. Dock har jag bloggat av och till sedan 2009, men alltid tröttnat efter någon månad eller så.

Men nu tröttnar jag banne mig inte, och det är tack vare ER <3 Det är ni som läser, gillar och kommer tillbaka till bloggen som får mig att fortsätta. Faktiskt! Utan er hade jag till exempel inte blivit nominerad till Finest Awards i våras heller. Tycker att blogga är någonting av det roligaste som finns, och planerar inte att sluta än på länge. Tillsammans når vi nya höjder detta året, eller hur? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *