ÄLSKAR ATT JAGA, HATAR ATT BLI JAGAD

collagenewyorker1collagenewyorker2collagenewyorker4newyorkercollage3Gårdagens outfit! Älskar min nya tröja från New Yorker

Hej vänner! Nu tänkte jag diskutera en sak med er och samtidigt passa på att visa er gårdagens outfit. Casual och bekväm med en liten edge. Men nu till saken. Jag satt och tänkte lite för mig själv här på kvällskvisten, och har nu kommit fram till en sak. Jag älskar det lilla spelet som uppstår när man flirtar med någon, och man inte riktigt vet hur det kommer att sluta. Kommer det potentiella förhållandet utvecklas till någonting mer, eller rinna ut i sanden? Ovissheten både dödar mig av nyfikenhet samtidigt som jag gillar den. Spänningen är oliiiidlig.

Å andra sidan är ovisshet det värsta som finns för någon med så dåligt tålamod som mig. Så frågan är varför jag gillar att plåga mig själv haha? Hoppas ni hänger med mig i svängarna nu. Känner ni igen er i någonting jag skriver, eller är det jag som är konstig? Misstänker att jag är konstig. För så fort någon uppenbart visar uppskattning eller blir ”för på” så försvinner mitt intresse, poff som bortblåst! Haha, väldigt otaktiskt att jag skriver ut det här nu kom jag på. Tänk så flirtar ingen någonsin med mig igen? Det vore ju tråkigt… 😉

Sammanfattningsvis så älskar jag att ”jaga” killar, men ogillar att bli jagad själv. Dock till en viss gräns! Är det någon som man verkligen gillar är det ju bara frustrerande att aldrig få några klara besked… Haha härliga singellivet, visst? 😉 Att vara singel, och framför allt i en storstad, är lite som att leva i en djungel ibland. Håller ni med? Är ni typen som gillar att jaga eller bli jagade? Det börjar bli bråttom nu för alla oss singlar att hitta någon att krama i höstmörkret haha 😉

Natti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *