EN BRA UTGÅNG FÖRTJÄNAR EN BRA BRUNCH

brruschhhh brruschhh

Alla förtjänar en bra brunch efter en bra utgång! Håller ni inte med? Det bestämde jag mig hur som helst för i morse när jag vaknade, och begav mig således mot affären för att köpa mjölk så att jag kunde steka pannkakor. Bästa beslutet jag tog idag!

Igår blev det som ni kanske förstår partaj. Hade verkligen en jättebra kväll! De bästa utgångarna är de man inte planerar, utan de som bara blir till lite sådär spontant. Började hemma hos Johanna med att dricka bubbel och äta thaimat (bra kombo haha). Rörde oss sedan ut till Strandvägen 1 för att till sist hamna på Wall. Oväntat men hur kul som helst! Sitter just nu på balkongen och njuter av sensommaren. Hoppas att det fina vädret håller i sig ett tag till!

Ha en fortsatt underbar dag, vi hörs sen <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *