KONSTIGT ATT ÅKA OCH SHOPPA ENSAM?

Hej på er! Blev en tur till MOS idag för att pigga upp denna tråkiga söndag. Köpte en jättefin klänning på Gina och förtärde lite pasta på Vappe (standard). Detta är någonting jag brukar göra ganska ofta faktiskt! Åka och shoppa själv alltså. När jag diskuterar detta med mina vänner tycker de för det mesta att jag är konstig som väljer att åka och shoppa själv. Som om det skulle vara något pinsamt eller så. Jag tycker det är ganska mysigt faktiskt haha, att gå och strosa i sin egen takt liksom. I’m an independent woman 😉

Haha, det är konstigt det där. Ibland trivs jag hur bra som helst i mitt eget sällskap medan jag i andra stunder får panik av att vara ensam och inte ha folk runt omkring mig. Mysko! Antar att det har att göra med vilket humör man är på för stunden. Idag har mitt humör inte varit på topp, så det var skönt att spendera lite tid ensam och slippa utsätta andra för det 😉 Nästa vecka är jag förhoppningsvis lite mer stabil igen, if you know what i mean!

PUSS hehe

1 reaktion på “KONSTIGT ATT ÅKA OCH SHOPPA ENSAM?”

  • Är du intresserad av att köpa märkeskläder på second hand i bra skick och till superbra priser? Eller har du kanske egna, begagnade märkeskläder du vill bli av med? Kolla då in på afseconddesign.blogg.se !

    Vi har för tillfället fina plagg från Odd molly och Abercrombie & Fitch till försäljning.

    Mvh A&F Second Design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *