EN BÄTTRE EFTERMIDDAGSFIKA

img_1977.jpgimg_1979.jpgimg_1980-1.jpgimg_1978.jpgBilder från dagen plus en sneak peek på dagens outfit! Ser ni förresten min krigsskada från i helgen haha? Ingen aning om hur jag lyckats få ett skrapsår på armen…

Hej vänner och god kväll! Gud vad klockan hunnit bli mycket helt plötsligt?? Hur gick det till? Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall. Det har jag nämligen 😉 Efter skolan åkte jag i stort sett bara hem och vände, sedan mötte jag upp Johanna för en fika. Gick till Broms som ligger här runt hörnet i stort sett. Supermysigt ställe! Konstigt att jag aldrig varit där förut? God chiapudding och gott kaffe fanns det i alla fall!

Ovan får ni även en liten sneak peek på dagens outfit. Haffade en jättefin klänning på Zara här om dagen! Måste ju passa på att bära tunna kläder medan man kan och vädret fortfarande tillåter. Sjukt att det fortfarande är så varmt i september? Jag klarar inte 😉 Vi hörs mer alldeles strax, ska nu försöka slänga ihop någonting till middag. Får hoppas att det lyckas lite bättre än igår då hela lägenheten luktade vitlök när jag var färdig haha…

Wish me luck!

1 reaktion på “EN BÄTTRE EFTERMIDDAGSFIKA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *