Fenty PUMA by Rihanna

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Hur amazing är inte Rihanna? Ovan ser ni delar av hennes nya kollektion som ni hittar på ZalandoSkulle kunna tänka mig att köpa flera av grejerna faktiskt! Om jag hade haft lite mer street-cred vill säga 😉 Får jobba lite på det. Vad tycker ni?

Rihanna är onekligen en av mina inspirations-källor. Tycker hon är så himla cool och tar ingen skit. Sen att ha Drake som pojkvän hade ju inte varit helt fel det heller hehe… Från att ha dansat till Umbrella på skoldiskona i mellanstadiet till att ha gråtit till Needed Me otaliga gånger kan jag onekligen påstå att denna kvinna varit en stor del av mitt liv, och nu finns även chansen att bära hennes egendesignade plagg!

Hiss eller diss till Rihannas samarbete med PUMA? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *