EN OUTFIT + DAGENS PLANER: JAG ÅKER HEM!

collagejeans2Flippin’ itcollagejeans23collagejeans33Haha haaay!collagejeans3En outfit fotad av Johanna här om dagen! 

Hej på er vänner! Jag är verkligen uppe med tuppen idag, inte många veckodagar jag är uppe innan 10 haha! Ingen morgonmänniska här alltså… Detta beror på att jag oftast har lektion på eftermiddagarna vanligtvis. Nåja! Idag har jag dock ingen skola, men en hel massa andra planer! Ska strax göra mig i ordning och röra mig mot Globen för att träffa Lisa. Var väldigt länge sedan sist, så är himla taggad på det faktiskt! Lite senare ikväll händer också någonting spännande. Jag ska nämligen ut till Bromma för att sedan ta flyget HEM till Båstad och familjen. Wooo!

Jag stannar inte så länge, men behöver komma ner och hämta lite grejer osv. Fick med mig långt ifrån allt jag behöver första vändan på tåget haha! Som tur är ska pappa ta bilen och köra upp till Stockholm på torsdag, så tänkte passa på att knöla den full med grejer heheh…

Vi hörs senare! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *