JAG ÄR BESATT AV HALLOUMI

God eftermiddag!! Nu är jag hemkommen från stan igen och ska så smått börja packa och städa lite innan jag drar mig mot flygplatsen. Jag är på så himla bra humör idag! Dels för att det är så fint väder, dels för att det var så roligt att få träffa Lisa igen. Hade såklart massor att prata om haha! Fikade och tog sedan lite outfit-pics. Längtar tills ni får se resultatet! Tror vi fick till riktigt grymma bilder, som alltid 😉

Jag var så hungrig när jag kom till Globen och Coffeéhouse by George  att jag beställde en hel halloumi-sallad haha. Halloumi är typ det bästa jag vet för tillfället! Till sallad, på mackan, i hamburgare… You name it! Yum. Tror att jag är lite besatt faktiskt. Har till och med ett paket halloumi i kylskåpet så att jag bara kan steka på lite när jag blir sugen haha! Grymt praktiskt.

Nu: middag! Lite halloumi kanske..? 😉 

fikafikaMin goda sallad! fikafika2Fina Lisa som sitter och bloggar medan jag glufsar i mig haha haha… Hennes blogg hittar ni här!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *