DEN PERFEKTA KVÄLLEN MED BAE

flammingoooflamingoocollageflamingooo

”Bae” som i det här fallet är min rosa uppblåsbara flamingo som jag och min lillasyster döpt till Sven haha… Typ det bästa köpet jag gjort i sommar helt klart. Ser ni hur nöjd jag ser ut på första bilden hahah? Fantastiskt. En fantastisk kväll var det också! Helt vindstilla och hur varmt som helst, så jag och min pappa och lillasyster gick helt enkelt ner till stranden och badade. Man förstår inte vilken lyx det är att bo nära havet och stranden när man väl gör det. Är först efter jag flyttade till Stockholm som jag insett hur mycket jag saknar att gå ner en sväng till vattnet i solnedgången och lukta på lite tång och lyssna på fiskmåsar. Magiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *