ÄR DET OK ATT BLOGGA MED MOBILBILDER?

Bästa Båstad Fina Sara som jag jobbade tillsammans med på Papas

Haha, vad tycker ni om att jag bloggar med mobilbilder med jämna mellanrum? Är det tråkigt eller helt okej? Innan var jag så mån om att alla mina blogginlägg skulle vara perfekta med skarpa högkvalitativa bilder, men det är så smidigt att bara kunna knäppa ett par bilder med mobilen och ladda upp haha!

Här ser ni exempelvis två bilder från idag. Har haft det riktigt gött, bara chillat och hängt på stranden. Så drömmigt! Nästan som en liten mini-semester såhär mitt i veckan. Det är nästan nu på sensommaren efter säsong som Båstad och Bjäre är som bäst. Härligt väder men nästan tomt på folk! Då kan man med fördel skippa badkläderna när man tar sig sitt kvällsdopp 😉

Nu har jag och pappa proppat bilen full med grejer, så nu väntar kvällskörning upp till huvudstaden igen resten av kvällen. How fun! Hörs mer sen <3

1 reaktion på “ÄR DET OK ATT BLOGGA MED MOBILBILDER?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *