HUR OFTA BÖR MAN BYTA HEADER? – TEASER

HEDERRRRRteaser

Här ser vi en liten teaser på min nya header som Lisa fotograferat och som jag suttit och valt ut och knåpat med under några dagar. Tänkte att jag ska publicera den nu i dagarna! Är bara lite småsaker kvar i min nya design som jag vill fixa med innan dess. Tror nog det kommer bli jättebra! Har ju haft min nuvarande header ett ganska bra tag nu, så tyckte det var dags att byta.

Funderade över hur ofta man bör byta header egentligen? Finns ju bloggare som byter typ varannan vecka, men så finns de också de som endast byter ett par gånger om året. Mitt tips är att inte byta för ofta. Man vill ju ändå känna igen sig på bloggen när man besöker den! En kul grej kan dock vara att ha en slider som header, alltså att du väljer ett antal bilder i headern som slumpas fram när någon besöker din blogg. Då blir det lite variation i alla fall!

Hur som helst. Håll utkik här framöver efter lite ändringar här! Spännande va? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *