TRE ÄR DET PERFEKTA TALET

INSPOFIKA INSPOFIKAAJag och Johanna tog en riktig inspofika idag på Broms

Vart har den här dagen tagit vägen egentligen?? Klockan är liksom redan fyra. Jösses haha… Så kan det bli ibland! Vaknade ändå i hyfsad tid idag trots att det blev en liten utgång igår! Mer om den snart. Städade lägenheten i morse och mötte sedan upp Johannizz för en fika och lite skvaller om gårdagen. Haha, älskar att vi båda drar fram värsta kamerorna och börjar fota som galningar! Bloggnördar som vi är hehe 😉

Igår var vi ett gäng som hamnade Brillo och hängde där ett tag! Var riktigt mysigt faktiskt. Jag kände mig dock lite gammal där med mina 21 bast på nacken. Verkar vara mest nykläckta 18-åringar som häger där, eller jag jag fel? Jag kommer dock alltid vara 18 i själen haha, så det är okej 😉 Var jag, Johanna och en till tjej som heter Olivia som jag träffade för första gången igår! Så roligt att lära känna lite nya människor i Stockholm. Vi kom fram till att tre är det perfekta antalet personer att utgå ifrån i en grupp. Två känns lätt för lite när man vill gå ut, och är man fyra delar man lätt upp sig i par. När jag började tänka på det insåg jag att alla mina olika ”gäng” av vänner består av just tre tjejer haha. Tre är perfekt alltså! Håller ni med? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *