IF YOU THINK BIG YOU GET BIG

collagegetbig collagegetbiggg collagegetbiiigggTöja – Zara / Skor – Yeezy / Kjol – Mammas garderob

Ja, sannerligen. If you think big you get big. Kunde inte sagt det bättre själv! Älskar denna tröja från Zara som jag matchade med en sammetskjol som jag fick överta av mamma för ett tag sedan haha. Det som står på tröjan är verkligen lite av mitt livsmåtto just nu. Man måste våga chansa i livet och ta de där obekväma stegen. Ingenting är för ”stort” om ni förstår vad jag menar? Tror det är endast en själv som kan sätta sina gränser. Har man inga gränser? Ja, då kan man gå hur långt som helst 😉

Stockholm är verkligen möjligheternas stad. Ständigt och jämt dyker det upp nya möjligheter till jobb, samarbeten och vänskap and I love it! Idag har jag apropå jobb jobbat hela dagen, så nu har jag parkerat mig i sängen med lite snacks och några avsnitt av Johan Falk haha! Men kom ihåg det hörrni när livet känns kasst. Ingen tanke är för stor för att genomföras vare sig det gäller karriär eller privatliv. Det gäller bara att bestämma sig! Ska jag säga som har så dåligt tålamod haha…

Fotona ovan har bästa Johanna tagit. Ska faktiskt möta upp henne i morgon bitti för att göra någonting riktigt spännande! Vad får ni se då 😉

1 reaktion på “IF YOU THINK BIG YOU GET BIG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *