GOLDEN LIGHT – OUTFIT

475A2210 collagegolden 475A2120LITEN

475A2129LITENcollagegolden2475A2141LITENT-shirt & Skor H&M // Jeans Monki // Halsband Smyckendahls

Hej på er och godkväll! Vad tycker ni om denna enkla outfit? Ett par mom-jeans, en vit tisha och ett par klackar sedan är du hemma liksom. Man måste som synes inte ha världens mest avancerade outfit för att det ska bli bra bilder! 😉 Ser ni vilket vacker ljus det är? Jag och Lisa blev som helst i extas när vi upptäckte hur snyggt ljus det blev på bilderna haha!

Jag älskar denna mom-jeans trend som råder just nu. Högmidjade, stylish och kan matchas till allt! Love it. Hade någon sagt till 10-åriga Lovisa att jag skulle ha på mig sådana här jeans idag hade jag nog rynkat på näsan haha… Faktum är att min mamma hade ett par exakt sådana här jeans när jag var liten. Hon kanske fortfarande har dem rent av? Finns riktigt snygga på Monki just nu vet jag, så är ni sugna på ett par rekommenderar jag er att kika in där.

Foto: Lisa Höök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *