HÖSTENS TREND – VELVET MANIA

velvet.001

Top // Klänning // Boots // Choker // Jacka (Adlinks) 

Jaha, då var det dags igen. Ännu en trend som förtjänar att belysas! I somras var det siden och silkiga material i alla dess former som gällde, men nu är det istället sammet som är på tapeten. Vad tycker ni om det? Både ”crushed velvet” som på skorna och jackan och den andra varianten är grymt snyggt tycker jag. Dock kan jag inte hjälpa att få lite flashbacks till alla dessa mysdressar i velour som var poppis på 00-talet… Minns ni haha? Är grymt sugen på skorna. Får kanske bli mitt nästa inköp! Man kan aldrig ha för många skor, right? 😉 Sitter och fönstershoppar lite på internet just nu, men har belagt mig själv med köpstopp mer eller mindre. Åtminstone fram tills att lönen kommer i slutet av veckan hehe!

Idag måste jag verkligen ta tag i min tvätt… Tråkigt, I know! Ännu mer tråkigt att jag faktiskt bloggar om det haha… Funderar på att gå och köpa ett nytt sköljmedel med någon rolig doft bara för att det ska kännas lite mindre tråkigt haha! Apropå det, hur tvättar man sammetskläder ens?? Det måste ju vara lite speciella tvättråd, eller? Måste man handtvätta dessa plagg kanske till och med, någon som vet? Ain’t nobody got time for that… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *