SÅHÄR VÄLJER DU RÄTT BLOGGPORTAL

Funderar du på att börja blogga? Då bör du läsa det här inlägget 😉 Det kan vara svårt att hitta rätt där ute i djungeln bland olika bloggportaler, men fasa inte! Här är guiden som kommer hjälpa dig att välja rätt. Jag har haft många olika bloggar på olika portaler sedan jag började blogga, vilket ju är ett antal år sedan nu. Hittade hit till Finest så sent som förra året faktiskt och trivs nu hur bra som helst. Men alla är olika, och det gäller att hitta bloggportalen som passar dig och din blogg bäst!

Blogg.se Åh kära blogg.se! Här startade jag min första blogg och bloggade länge och väl! Så gjorde även många andra bloggare som är högt på topplistorna idag. Här är en bra början om du vill ha fria tyglar och experimentera med bloggdesign och html-kod. Det som kan vara värt att tänka på är att det finns väldigt många bloggar registrerade på blogg.se, så vill du få din blogg att sticka ut får du lägga manken till litegrann! Vet inte hur mycket de har ändrat gällande funktioner osv sedan jag bloggade där, men blogg.se rekommenderar jag helt klart för blogg-rookien!

Nouw Här har jag faktiskt inte lika bra koll. Var det inte Nouw som var Nattstad förut?? Har aldrig haft någon blogg på Nouw, men tycker helt klart de har steppat upp sitt game. Här hittar vi många tunga namn som Linn Ahlborg och Moa Mattson, men det som är bra med Nouw är att de även lyfter fram sina mindre bloggare. Här har du chans att växa alltså! Dock vet jag inte riktigt vad jag tycker om deras system med ”profiler”, men det är kanske en vanesak. Bra och många alternativ till design i alla fall!

Devote Devote andas kvalitet för mig. Här ligger många av mina favoritbloggar! Älskar deras bloggdesigner, stil och känsla. Hade jag inte varit på Finest hade jag nog hamnat på Devote! Mycket girlpower, högkvalitativa bilder, mode och starka profiler. Vill du verkligen satsa på bloggen och få den att växa är Devote ett bra alternativ!

Finest.se Kära Finest! Det är tack vare att jag började blogga här som min blogg har fått lite schwung uppåt på senaste tiden haha! Här är det en familjär känsla. De tar hand om sina bloggare och har alltid svar om du skulle ha någon fråga rörande exempelvis design eller tekniska frågor. Här kan alla vara sig själva i sin blogg, och du har stor chans att hamna på topplistan. Finest satsar på en bred publik och här hittar du allt från matbloggar till skönhets-gurus, modebloggar till träningsbloggar. Finest lyfter ofta bloggare med starka och tänkvärda inlägg, så det är bara att vässa pennan och sätta igång 😉

glaaassese

Haha så cool… Älskar mina  glasögon från JFR! Hoppas ni gillade min lilla ”guide” och att jag lyckats vägleda någon rätt! Har ni sett min nya design och header förresten? SÅ nöjd! Hope you like it 🙂 

 

1 reaktion på “SÅHÄR VÄLJER DU RÄTT BLOGGPORTAL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *