EN VARNING – ”MINA NAGLAR BLEV FÖRSTÖRDA”

_MG_8168 _MG_8165

Såhär såg mina naglar ut för ca. ett halvår sedan. Sjukt, eller hur? Detta är alltså mina egna och inte någon förlängning eller förstärkning. Såhär ser mina naglar tyvärr inte ut längre! Jag bestämde mig innan sommaren för att göra förstärkning på mina naglar, alltså när man lägger på ett material så att de inte ska gå av. Tänkte ta det säkra före det osäkra och förbereda mig inför en sommar med slitigt jobb. Great! De höll jättebra hela sommaren, men det var när jag tog bort dem som problemen började…

Tillslut växer ju materialet ut och det ser ganska fult ut. Gick då till en salong för att slipa bort det, och det blev kaoz… Mina naglar blev i det närmaste förstörda! För det första slipade han på tok för mycket. Det brände till och med till i huden under nageln ett par gånger för att nageln blev för tunn! Summan av kardemumman är att mina naglar nu är hur tunna som helst och går av hela tiden. Blir bara kortare och kortare för varje dag som går känns det som! Önskar jag hade låtit mina naturligt starka naglar vara…

Tänk hellre till en extra gång innan du gör akryl eller gelé-naglar! Gör du det en gång är det svårt att sluta, då kvaliteten på dina egna naglar gradvis försämras. Blir lite dyrt i längden haha… 

1 reaktion på “EN VARNING – ”MINA NAGLAR BLEV FÖRSTÖRDA””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *