BYTER DU OFTA MELLAN DINA FAVORITVÄSKOR?

insjö1 insjö2

Jag har två-tre favoritväskor som jag ofta byter mellan. Antar att många av er också gör så? Då blir det väldigt lätt hänt att man glömmer kvar saker i de olika väskorna som man kanske egentligen skulle behövt ha med sig! You feel me? För ett tag sedan fick jag hemskickat produkten ni ser ovan, som är som en liten miniväska som man stoppar ner alla sina viktigaste saker i. Det kan vara nyklarna, plånboken, extra minneskort till kameran, almanackan osv. När du sedan känner för att byta väska flyttar du helt enkelt bara över allting på en och samma gång! Hur smart egentligen?

Önskar att jag själv kommit på denna idé haha… Som en liten necessär fast inte bara för skönhetsprodukter! Dock hade just jag kanske inte valt färgen gul, men det är bara en smaksak 😉 Kul att Insjö som företaget heter erbjöd mig att testa den! Riktigt smart grej om man är som jag och vill välja väska från dag till dag efter vad som passar med resten av outfiten.

Vill ni kika in på deras hemsida hittar ni den här –> insjo.com

1 reaktion på “BYTER DU OFTA MELLAN DINA FAVORITVÄSKOR?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *