THE OVERSIZE SWEATSHIRT

sweatshirt sweatshirttttt

sweatshiiirtttNi hittar denna tröja HÄR (Adlink)

Älskar denna tröja! Funderar både till ett par lårhöga stövlar eller till ett par mjukisbyxor och sneakers. Det senaste alternativet har jag på mig just nu hahah. Sitter på Espressohouse och pluggar lite och passar samtidigt på att blogga på deras internet hehe… (Effektivt I know)

Dessa bilder tog jag här om dagen med hjälp av ett stativ och fjärrutlösare hahah… Det är ju tyvärr inte alltid som det finns en fotograf att tillgå bara sådär 😉 Ni som brukar besöka min blogg kanske känner igen den här väggen? Väggen ligger på en parkeringsplats bakom ett ICA, så det händer ofta att det går förbi folk när jag står där och fotar… I början tyckte jag det var ganska pinsamt, men nu kan jag bjuda på det känner jag! Hörde ett par killar stå och diskutera ett 50-tal meter bort. ”Vad gör hon..?” ”Nej men hon tar ju selfies ser du väl!” Vinkade således och slängde iväg ett tjaaaaa! Helt plötsligt fick de väldigt bråttom iväg hahah…

Oh well! Nu ska jag återgå till pluggandet. Vad har ni för planer för resten av dagen? 

3 reaktioner på “THE OVERSIZE SWEATSHIRT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *