AINT NOBODY GOT TIME FOR DRAMA

dramatengoldencollagedramatendramatenglodenJacka Chiquelle // Set med top och byxa HÄR

Haha, tyckte min rubrik passade alldeles utmärkt till dessa bilder eftersom jag fraktsikt står framför Kungliga Dramaaaten 😉 Var så magiskt ljus när vi fotade dessa bilder. Solen höll precis på att gå ner och ljuset speglade sig i vattnet vid Strandvägen. Dock ser jag lite skrämd ut på första bilden haha, oklart varför… Känner ni igen settet jag har på mig förresten? Det var det jag tipsade om var på rea för någon vecka sedan om ni minns. Nu är det dessvärre inte på rea längre, synd för er hehe 😉 Vet dock inte vad jag tycker om att det är som små ”shorts” under byxorna för att inte trosorna ska synas..? Oh well.

Vad ska ni göra en torsdagskväll som denna? Själv tänker jag fördela min uppmärksamhet ganska jämt mellan mitt plugg och Netflix. Vi får se hur det går med det haha 😉 Vi hörs igen i morgon! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *